Monday 18 August 2014

Klokkenmaker

Tjitte Talsma is het vakkundige en vertrouwde adres voor al uw antieke uurwerken. Verkoop, reparatie, restauratie en onderhoud van uw klok is bij Tjitte Talsma. Klokkenmaker Henk Houkes introductie Van zakhorloge tot torenuurwerk Mijn naam is Henk Houkes en mijn vak is horlogemaker/klokkenmaker en restaurator. Technisch Uurwerken Centrum De Klokkenmaker is sinds 1989 gevestigd in het pittoreske stadje Bredevoort. Jan Ubels heeft de leiding van dit mooie. Lars is de klokkenmaker van Alkmaar: onderhoud en reparatie van antieke en moderne klokkenbetaalbaarambachtelijk vakmangoede naam. Als allround. Klokkenmaker kan verwijzen naar: uurwerkmaker, maker van (toren-)uurwerken. horlogemaker, maker van horloges. maker (gieter) van klokken.

Welkom op de website van Klokkenmaker van Diggele! Wanneer u geinteresseerd bent in de aankoop van een klok of als u op zoek bent naar een goed adres. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van antieke klokken en de verkoop van kwaliteitshorloges. Kwaliteitshorloges zijn er vanaf 100 euro en worden. Klokkenmaker Van Maldegem is gespecialiseerd in reparatie, restauratie verkoop van oude/antieke klokken. Winkel van Uurwerkherstelbedrijf Van Maldegem. Bij 'De Klokkenmaker Van Apeldoorn' in Harderwijk kunt u terecht voor een degelijke en vakbekwame reparatie en/of restauratie van uw oude of antieke klok Designed by. Henriette. Fotografie.Home. Welkom op de website van klokkenmaker Henk Goosen. Het atelier is gevestigd in Nunspeet. Welkom bij Klokken- en Horlogereparatie Atelier in Cothen. Ik heb mijn opleiding op de Vakschool in Schoonhoven genoten. Op dit moment (helaas) nog de. 9 Dec 2014 Verkocht: De Klokkenmaker 26 5506 CV Veldhoven. Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda, de. Welkom op de website van Herman Miedema,Al vele jaren repareert en restaureert Herman Miedema klokken en uurwerken. Met een. Horlogemakers klokkenmakers. Horlogeonderdelen maar ook klokkenonderdelen worden steeds moeilijker leverbaar naarmate een uurwerk ouder is dan 10.

Frank Tanke, geboren op 9 april 1967, kreeg van zijn vader de tik mee en ging zich steeds meer verdiepen in het vakmanschap van klokkenmaker. Na diverse. Carl Stolk Klokkenmaker/Uurwerkhersteller gespecialiseerd in het restaureren van antieke klokken. View Klokkenmaker Henk Houkes's professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Klokkenmaker.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.